5 tips de rebosteria

pastissets d'aniversari

Avui els deixem aquests 5 trucs de rebosteria que no fallen, esperem que els siguin molt útils, i des de ja els posin en practica.

1. Se t’ha oblidat treure la mantega de la nevera?
Posa la mantega en un plat i tapa-la amb un got o tassa que estigui calenta, veuràs com s’estova en segons.
Una altra opció és ratllar-la amb una ratlladora i deixar-la a temperatura ambient, estarà llesta en cinc minuts.

2. Se’t trenquen els bescuits quan intentes tallar-los?

És important tallar-los quan estiguin ben freds, així el risc que s’esmollin és menor. Però si a més, utilitzem un ganivet que estigui calentito, aconseguiràs un resultat perfecte. Pots escalfar-ho submergint-ho uns minuts en aigua molt calenta i assecant-ho bé abans d’usar-ho.

3. Buscaràs el sucre bruna i és una pedra?

No la tiris, té solució. Posa-la en un bol i tapa-la amb un tros de paper de cuina humit, i escalfa tot en el microones durant uns 20 segons i llest. Com a nova!

4. Se t’han cremat les galetes?

A tots ens ha passat alguna vegada, fins i tot als professionals els ocorre! Però no desesperis, pots ratllar la part cremada amb una ratlladora i aprofitar-les. Quedaran amb una mica menys de gruix però no les perdràs.

5. Addictes a les galetes?

Si ets un autèntic monstre de les galetes, segur que somies amb convertir qualsevol recepta de pastís en unes delicioses cookies. L’única cosa que has de fer és barrejar tots els ingredients secs que porti la recepta del pastís (farina, sucre, cacau, llevat, etc.) i afegir 1 ou mitjà i 100ml. d’oli de gira-sol. Mescla bé, forma les galetes i al forn.

caCatalan
Ves al contingut